6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Kaldırım'a Dadaş misafirler

"Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Samsun'a gelen Erzurumlu öğrenciler, Gazi Belediyesi'ne misafir oldu.

Daha önce bulundukları illerin dışına çıkamayan ve denizi sadece televizyonlardan görebilen öğrenciler, Karadeniz Bölgesi'ne hayran kaldıklarını söyledi. Eğitmenleri eşliğinde şehrin birçok yerini gezen, denize giren ve doyasıya eğlenen öğrenciler düzenlenen yemekte Gazi Belediyesi'nin misafiri oldu.

Düzenlenen yemekte Gazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Göksal'dan belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Erzurumlu öğrenciler, daha sonra Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti. Aralarında ilköğretim ve orta öğretim öğrencilerinin yer aldığı gençler, eğitim hayatlarını başarıyla sürdüreceklerini ve üniversiteyi Samsun'da okumak istediklerini söyledi.

Projenin başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "Güneyden kuzeye, doğudan batıya tüm illerimiz bizim. Gençlerimiz bu tür projelerle ülkemizin tüm güzelliklerini görme şansı bulmalı. Samsun'daki genç ile Erzurum'daki genç arasında duygusal bir bağ kurulmalı. Özellikle içinde bulunduğumuz şu günlerde bu birlikteliğe çok ihtiyacımız var. Emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 16:01:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?