6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Kaldrım'a 'Fatih' morali

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Fatih Mahallesi'nde sevgi seliyle karşılandı.


Fatih-Reşadiye Spor Kulübü tarafından, Fatih Mahallesi'nde verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Süleyman Kaldırım'a teşekkür programı düzenlendi.

Onlarca vatandaşın katıldığı programda Başkan Süleyman Kaldırım, havai fişekler, konfetiler ve alkışlar eşliğinde karşılandı. Büyük bir sevgi gösterisiyle karşılaşan Kaldırım, duygulu anlar yaşadı. Kulüp Başkanı Ali Anıl'ıın tertip ettiği programda vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve kucaklaşan Kaldırım, teşekkür konuşması yaptı.


Yaptıkları uygulamalarda insanların rengine, fikrine hiç bakmadıklarını, ihtiyaç sahibi herkese adaletli bir şekilde belediye hizmetlerini ulaştırdıklarını ifade eden Kaldırım, "Çünkü biz sizden emanet aldık, layıkıyla yerine getirmek için dikkat ettik. Mahcup değiliz, başımız dik, alnımız açık. Yaptığımız hizmetler zaten Samsun kamuoyunda konuşuluyor. Süleyman Kaldırım denilince yaptığımız hizmetler konuşuluyor. Bu hizmetleri 170 bin kişi ve belediye çalışanlarımızla yaptık. Özümüz, sözümüz doğru, açık ve net" diye konuştu.


Yerel seçimlere değinen ve yeniden başkan adayı olarak vatandaşların karşısında olduğunda yine gerekli desteğin geleceğine emin olduğunu belirten Kaldırım, "Seçim atmosferine doğru giriyoruz. 29 Mart'ta herkes önümüze gelecek, neler yapacağını söyleyecek, belediye başkanlığına talip olacak. İnsanın ne yapacağı, ne yaptığından belli olur. 5 yılda dolu dolu hizmetlerimizle 59 milyon YTL yatırım yaptık. Huzurunuza rahatlıkla geliyoruz. Hizmetlerimiz, projelerimiz hepsi ortada" şeklinde konuştu.


Kimseyle kavgalarının olmadığını, demokrasi kapsamında kırmadan, dökmeden en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarına dikkat çeken Kaldırım, niyetlerinin halis olduğunu, millete hizmet istediklerini vurguladı. Kaldırım, halkın verdiği vergileri en iyi şekilde yerinde kullandıklarını, hizmetlerde hep bir numara olduklarını da kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 11:24:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?