2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan Kefeli'ye ziyaret

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Sayman Üye Mustafa Kemal Şahin ve Genel Sekreter Süleyman Karabük, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli ve Meclis Başkanı İrfan Karaçuha'yı makamında ziyaret etti.


Ziyarette bir konuşma yapan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murzioğlu, “Başkan Kefeli ve ekibini öncelikle yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Samsun TSO olarak, ilimiz genelinde bulunan, oda ve borsalarımız arasındaki birlikteliğin ve diyalogun gelişmesi için bu gün itibariyle, başlattığımız ziyaretlerin, ilkini Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'na yaptık. Az önce de bahsetmiş olduğum gibi, Samsun'da kuracağımız birliktelik, ilimiz için çok önemli bir sinerji oluşturacaktır. Biz Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak, her zaman Çarşamba TSO gibi köklü ve güçlü bir oda ile beraber hareket etmek, ayrıca Yusuf Başkanımın tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli de “Aslında, tekrar seçilen bir başkan olarak, bizim kendilerini ziyaret etmemiz gerekirdi. Ancak, Zeki bey sağ olsun, seçimlerin hemen sonrasında, öncelikle, bizleri ziyaret etmek istediğini ifade ederek, samimiyetini ortaya koymuştur. Netice itibariyle; her iki odada da seçimler yapılmış ve yeni yönetimler göreve başlamıştır. Samsun'da, odalar arasında sağlanacak birlikteliğin, bende, çok önemli olduğuna inanıyorum.

Zaten Çarşamba'yı Samsun'dan, Samsun'u da Çarşamba'dan ayrı düşünemezsiniz. Çarşamba'da yaşanan her türlü gelişme, büyüme, direkt olarak Samsun'a ve ekonomisine pozitif yönde yansıyacaktır. Çarşamba, gerek ulaşım olanaklarıyla ve gerekse de tarımsal üretimdeki çok büyük potansiyeliyle, Samsun'un büyümesine ivme kazandırabilecek en önemli unsurdur. Nitekim, Samsun'un yapılanmasına şöyle bir göz gezdirdiğimizde sanayi ve ticaret merkezleri, ağırlıklı olarak, Çarşamba yönünde gelişme göstermektedir.

Doğru olanda budur. Malumunuz, odamızın Çarşamba'nın ekonomik üretkenliğini artırma noktasında, başta Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere, çok önemli projeleri vardır. Az önce de vurgulamaya çalıştığım gibi, Samsun merkez sınırları içerisinde, maalesef yatırım alanı kalmamıştır. Bu yüzdendir ki, Samsun'un yeni yatırım alanı artık, Çarşamba olmak zorundadır.
Ben, Sayın Başkanım ve ekibinin bu projelerimize destek vereceğine, tüm kalbimle inanıyorum ve kendilerine görevlerinde, başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:28:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?