2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan Kesici destek turunda

Kavak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bahri Kesici, seçim çalışmaları dolayısıyla pazar ve sanayi esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Geziye AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Salih Çelik, Belediye Meclis Üyesi Adayları Hanife Aslan, Ahmet İnci, Yılmaz Çilce, Recep Bayram, Faruk Güler, Osman Aziret ve çok sayıda partili katıldı. Gezide tek tek pazar esnafı ve dükkanlar dolaşıldı.

Gezi sırasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçim Koordinasyon Merkezi'ne giren AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve AK Parti Kavak Belediye Başkan Adayı Bahri Kesici, burada MHP'liler tokalaştı. Sanayinin de dolaşıldığı gezide esnaf, Ahmet Yeni ve Bahri Kesici'den trafo istedi.

Gezide Fat Piliç fabrikasında işçilere hitap eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Kavak'ta oluşan birlik ve berberliğin Kavaklıların vereceği oylarla devam edeceğini, son yıllarda Kavak'taki önemli değişim ve gelişimin AK Parti ve Başkan Bahri Kesici sayesinde olduğunu söyledi.

Kavak Belediye Başkanı ve AK Parti Kavak Belediye Başkan Adayı Bahir Kesici ise yaptığı konuşmada, Akdağ'dan Kavak'a getirilen suyun temiz olmadığı ve suyun sadece Kavak Organize Sanayi Bölgesi'ne verildiği yönündeki söylentilere elinde bulunan belgeleri göstererek cevap verdi. Kesici, Kavak Organize Sanayi Bölgesi'ne Akdağ'dan getirilen suyun verildiğini, ayrıca Otomatik Klorlama Makinesi ile Kavak ilçesine de Akdağ'dan getirilen suyu verdiklerini, sularda sağlık açısından hiçbir tehlikenin bulunmadığını ve Kavak halkının musluklarından akan suyu gönül rahatlığı ile kullanabileceklerini söyledi.

Ayrıca Başkan Kesici, Kentsel Dönüşüm Projesi adı altında Soğuksu Mahallesi'nin yıkılacağı söylentilerine de açıklık getirerek, Soğuksu Mahallesi'nde hiçbir şekilde yıkım ya da kamulaştırma konusunun olmadığını, tam tersi olarak Soğuksu Mahallesi'nin düzenleme çalışmalarıyla ilgili planlarının bulunduğunu, sadece yeni imar uygulaması yapılan boş bir arazide, dere geçişinin kenarında 14 dönümlük toplu konut alanı çıkardıklarını ve şehre 250 konutluk bir toplu konut kazandıracaklarının altını çizdi.

Gezi sırasında vatandaşlar Başkan Kesici'ye büyük ilgi gösterdi ve destek sözü verdi

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 12:22:12
Güncelleme :21 Mart 2009 Cumartesi 12:26:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?