2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan muhtarlarla buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, merkeze bağlı köy muhtarları ile Sevgi Kafe'de kahvaltıda bir araya geldi.


Kahvaltıya SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, İçme Suyu Daire Başkanı Kamil Demircioğlu, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt ile çok sayıda köy muhtarı katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, köy muhtarlarıyla bir araya geldikleri için mutlu olduğunu belirtti.

Seçimlerinin üzerinden 2 ay geçtiğini dile getiren Yusuf Ziya Yılmaz, "Siz değerli muhtarları seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. Allah sizi görevlerinizde mahcup etmesin. 29 Mart seçimlerinde bize verdiğiniz katkı için teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi ile güzel şeyler yapmalarına tanık oldum. Yeni seçilen muhtarlar ellerinden geleni yapacak. Ben de üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. Gücümüz yetmeyen imkanlarımızın yetmediğinde ise anlatacağız. İşte o yapamadığınız şeyleri de anlatmanız lazımdır. Bana ihtiyacınız olduğu zaman gerekirse beni götüreceksiniz. Ben her zaman sizin yanınızda olacağım. Çözümsüzlük diye bir şey yok. Sorunları çözmek için göreve talip olduk. Bizi seçen vatandaşların hizmetinde her zaman olduğumuzu göstereceğiz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 13:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?