2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan seçim bürosu açtı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Bahçelievler Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışı çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İstiklal Caddesi üzerindeki seçim bürosunun açılışına Başkan Yılmaz'ın yanı sıra, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz, Gazi Belediye Başkanı ve İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, belediye başkan adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun'u modern bir kent haline getireceğiz. Birçok projeyi tamamladık ve devam eden projelerimiz var. Bu projeleri yeni dönemde başlattığımız gibi tamamlayacağız. Seçim büromuzda tamamlanan ve devam eden projelerin hepsi detaylı bir şekilde yer alacak. Halkımızın gerekli desteği vereceğine inanıyorum" dedi.

Daha sonra, toplu olarak koordinasyon merkezinin kurdelesi kesildi ve gezildi. Başkan Yılmaz, "En büyük başkan bizim başkan" sloganlarıyla karşılandı. Başkan Yılmaz, açılışa katılanlarla tek tek selamlaştı ve fotoğraf çektirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 17:17:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk IP: 88.229.249.xxx Tarih : 21.02.2009 22:48:13

sayın başkanın yeni secim bürosu hayırlı olsun diyerek başlamak isterim yorumuma..fakat vekillerde oradalar bu iyi bir olay olsa gerek....bizler Altınkum gelemedik oralara..burada hayatta kalma mücadelesi vermekteyizde...hazır vekil ve AKP il başkanıda oradayken durumumuzu yorumla anlatma gereği duyuyorum..Samsun sınırları içinde olan Altınkum bölgesindeyim..daha akp li samsun büyükşehir başkanı 1 adet çivi bile çakmamamıştır bakmakla mükellef olduğu ona ait hizmetler anlamında..bahçelerimizdeki b?k çukurlarını kullanıyoruz..yollarımız kışın çammur deryası..yaz aylarında toooz bulutları altında..araziler yer yer 1 metre derinlikte sularla doludur..evlerin bodrum katlarından tabandan sular cıkmakta ve bodrumlarımız dolmakta..otobüs durakları 1 direk ve tabeladan ibarettir..degil oturmak ayakta yagmurdan korunmak bile imkansız..DOGALGAZ samgazın iradesine bırakılmış..hizmet değilde ticaret düşünülmekte..amorti peşindeler ve akp li sizler ve başkanın yaptırım gücü yokmuş demekki..ÖMÜ ye raylı sistem..samsun merkezden ÖMÜ arası..zaten bu arada 24 saat vasıta mevcuttur..ÖMÜ ye 3--5 km mesafede olmamıza ragmen akşam 18:00 den sonra imkansız ulaşmamız..siz nelerden bahsediyorsunuz..gercekleri görmek için 24 saat gelin buralarda gözlemleyin..akşam ve gündüz saatlerini izleyin..ve mağduriyetimizi sizlerde yaşayarak görün lütfen..(vekil artı ilbaşkanı artı Büyükşehir belediye başkanı)...Ne kadar hizmet ..o kaddar oy..no hizmet..no oy..Samsunun büyük olduğunu biliyoruzda…sizler halkın ne kadar büyük olduğunu bilemiyorsunuz..Altınkum bölgeside Büyük SAMSUNun bir bölgesi olduğunu hatırlatmadan gecemiyecem.sayın vekiller unutmuş gibi davranmaktalarda..saygılar..bol bol şanslar dileklerimle..