2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan sporcuları ziyaret etti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde (SEM) açılan Kış Spor Okullarına katılan sporcuları ziyaret etti.


Samsun'da sporun yeni adresinin Canik Belediyesi Hasan Doğan SEM olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sağlıklı yeni nesillerin yetiştirilmesi adına spora olan desteklerinin devam edeceğini söyledi. 2 ay önce hizmet vermeye başlayan Hasan Doğan SEM'in hizmete girmesiyle bir çok turnuvalara ev sahipliği yaptığını belirten Başkan Osman Genç, "Gerek Canik Belediyespor Kulübü tarafından gerekse de Hasan Doğan SEM'de açılan yaz ve kış dönemi açılan spor okulları, Samsun'daki kulüplerin alt yapılarını oluşturmakta. Bu da bizler için gurur verici bir olay" dedi.


Yapılan çalışmaları bir süre izleyen Başkan Osman Genç, "Yaptığımız tüm yatırım ve hizmetlerin Canik'in aydınlık geleceği için. Dünyada en fazla ve genç nüfusa sahip bir ülke olarak, ilçemizin ve ülkemiz geleceği bu salonlarda yetişen sağlıklı yeni nesillere emanet edilecek. Bizler bu gençlerden aldığımız enerji ile ilçemize hizmet ediyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 13:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?