6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan teşekkür plaketi aldı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a, 30 Ağustos İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Berati Başaran tarafından teşekkür plaketi verildi. 

Berati Başaran ve Okul Müdürü Recep Durmuş, okullarına büyük katkıları olan Başkan Tok'u örnek eğitim gönüllüsü ilan ettiklerini söyledi. Başaran, belediyenin desteklerinin başta kendileri olmak üzere çevre halkını da memnun ettiğini belirtti. Müdür Recep Durmuş ise, “Gayretli çalışmaları ile çağdaş bir belediyecilik sergileyen Başkanımız, ayrıca okullarımıza yaptığı çeşitli desteklerle herkese örnek olmaktadır. Kendisine eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, dünyada vazgeçilmez bir alan olarak kabul edilen eğitimin önemli bir ihtiyaç olarak görülmesi gerektiğini söyledi. Belediye hizmetlerinde eğitimin önemi hakkında örnekler veren Tok, "Halka verimli hizmet verebilmemiz için hizmet verenin eğitime ihtiyacı varsa alanın da ihtiyacı vardır. 

Toplum olarak kalkınmak istiyorsak, modern dünyaya ayak uydurabilmek istiyorsak, tüm bireylerin eğitime ihtiyacı olduğu ortaya çıkıyor. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana heyecanla eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmak için gayretle çalışıyor ve mesai harcıyoruz. Eğitime ulaşamayanların elinden tutmak, onlara bu kapıları açmak bizlere mutluluk veriyor. Bu bakımdan eğitime verdiğimiz desteği sürdüreceğiz” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 12:43:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?