6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Tok, gazetecileri ağırladı

Samsunspor-Orduspor maçını takip etmek için Samsun'a gelen Ordulu gazetecileri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Acem Tekkesi'nde ağırladı


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, karşılaşmayı takip edecek olan Ordulu basın mensuplarıyla Acem Tekkesi'nde verdiği öğle yemeğinde bir araya geldi. Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, AKS TV Genel Yayın Yönetmeni Şakir Gürel'in de katıldığı yemekte dostluk mesajları verildi.


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ordu doğumlu olduğunu, ayrıca eşinin de Ordulu olduğunu belirterek, "Önemli bir maç. Samsunlu yerel yöneticiler olarak Samsunspor'un kazanmasını arzu ediyoruz. Kazanırsak sevineceğiz, kaybedersek, berabere kalırsak da teselli kaynağı olacak. Ordulu gazeteci arkadaşlarımızı ağırlamaktan, onlarla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duydum" dedi.


Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın, maçla ilgili yorum yapmayacağını, dostluğun kazanmasını temenni ettiklerini, gönüllerinin Orduspor'un 3 puan alması olduğunu ifade ederek, “Belediye Başkanı Tok'a böyle tarihi bir mekanda bizi ağırladığı için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ise, "Ordu doğduğum, Samsun doyduğum il. Neticede ben bugün iki takımın da kazanmasını arzu ederdim ama maalesef sporda böyle bir sonuç yok. Mutlaka bir kazanan, bir kaybeden olacak. İki dost ilin dost takımlarının maçının dostça bitmesini temenni ediyorum. Samsunspor genç bir ekip, iyi futbol oynuyorlar ama zaman zaman sonuca yansıtamıyorlar. Oynadığı futbolla ligde bulunduğu konum çelişiyor.

Orduspor güçlü bir kadro kurdu. Başkan ve teknik direktör sıkıntıları vardı. Şimdi hem teknik direktör hem de başkanıyla ilk defa bir deplasmana çıkacaklar. Samsun'a daha moralli geleceklerini düşünüyorum. Gerçekçi düşüneceksek de Orduspor kadro olarak ağır basıyor" şeklinde konuştu.
Yemekten sonra Başkan Tok, misafir gazetecilerle birlikte Acem Tekkesi'nin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 16:34:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?