6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Tok, övgüyü haketti

İlkadım Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nu muhteşem bir eser olarak değerlendiren Kaymakam Zafer Orhan, spor salonunun gençliğe miras olarak bırakılan 'en büyük hazine olduğunu söyledi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un eşliğinde Kadifekale Mahallesi'ne inşa edilen dev spor tesisini gezen Kaymakam Zafer Orhan, tesisin tüm birimlerini gezerek hayranlığını dile getirdi.

Spor tesisi hakkında bilgiler alan Orhan, spor tesislerinin çocukların ve gençlerin, sağlıklı nesiller olarak sosyal hayata kazanımlarında çok büyük bir etkisinin olduğunu söyledi. Tesisin yapılmasında Başkan Erdoğan Tok'un büyük gayretleri olduğunu söyleyen Orhan, "Gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtularak sosyal
yaşama kazandırılmasında bu tür tesislerin önemli olduğunu kaydetti. İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, spor çocukların ve gençlerin eğitiminde, hem zihinsel hem de fiziksel olarak gelişiminde çok büyük katkıları olduğunun altını çizerek, "Sağlıklı nesiller yetiştirmek için, gençlerimizi başta eğitim olmak üzere spora yönlendirirsek, gelişimlerine çok büyük fayda sağlamış oluruz. Bu anlayışla, sosyal belediyecilik ilkesiyle gençlere büyük bir miras bırakan Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a teşekkür ediyorum"
dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, spor tesisinin altına yapılan Bilgi Evleri'ni Kaymakam Zafer Orhan'a gezdirdi.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 09:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?