6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Tok Bilgi Evi’ni gezdi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kadifekale Mahallesi İlkadım Belediyesi Spor Salonu altında hizmet veren Bilgi Evi’ni ziyaret etti.

800 çocuk üyesi ile kısa zamanda büyük ilgi gören Bilgi Evi’nde, çağın modern eğitim imkanlarından faydalanan çocukları eğitim gördükleri sınıflarda ziyaret eden Başkan Erdoğan Tok, burada çocuklarla tek tek görüşerek sohbet etti.

Kütüphane, etüt sınıfları ve bilgisayar salonunu gezen Başkan Tok, çocukların yakın ilgisi ile karşılaştı. Bilgi ve teknoloji merkezi olarak hizmet veren Bilgi Evlerinde internet eğitimi ve kullanımı yanında yaşları 5 ila 12 arasında değişen çocuklara kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Tok,

“Bilgi Evleri sayesinde genç dimağların ufku genişliyor. Ödevlerini araştırmalarının yaparken kitap okuma alışkanlığı kazanıyorlar. Kendilerine sunulan donanımı kişisel gelişimlerine etkili olacak şekilde kullanmasını öğreniyorlar. Bilgi Evlerinden aldıkları bu hizmetler karşılığında hiçbir ücret ödemek zorunda kalmıyorlar” dedi.

Başkan Erdoğan Tok, her mahalleye bir Bilgi Evi düşündüklerini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 22:16:54
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 22:20:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?