6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Tok Fatih'te moral buldu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, davet üzerine gittiği Fatih Mahallesi'nde büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı.

Fatih-Reşadiye Spor Kulübü Başkanı Ali Anıl ve mahalle sakinlerinden Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hasan Arslan'ın daveti üzerine, yüzlerce vatandaş tarafından alkışlar eşliğinde karşılanan Başkan Erdoğan Tok, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı mutlu oldu.

İlk önce Fatih-Reşadiye Spor Kulübü'nde vatandaşlarla bir süre sohbet edip ardından bir kahvehaneye giren Başkan Tok, burada da büyük bir kalabalık tarafından aşırı sevgi gösterisi görünce duygulandı. Fatih Mahallesi'nde hiç beklemediği bir kalabalıkla yapılan karşılamanın kendisini çok mutlu ettiğini ve bu beklenmedik sevgi seli karşısında şaşırdığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, gösterilen yoğun sevgi karşısında çok duygulandığını ve coşkulu bir şekilde yapılan karşılamanın bir belediye başkanı için büyük bir mutluluk ve sevinç kaynağını olduğunu kaydetti.

Mahalleliye bu misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Başkan Tok, “Bir insanı sevmezseniz ve ona gönülden bağlanmazsanız bu kadar kalabalık bir topluluğu bir araya getiremezseniz. İlkadım Belediyesi olarak yapmış olduğumuz hizmetler kamuoyunda olumlu karşılanıyor ki, bu bağlılık ve birliktelik oluşuyor. Anladığım kadarıyla çalışmalarımızın yansıması da burada olumlu neticeler vermiş. Demek ki iyi ve doğru yoldayız” diye konuştu.

İlkadım beldesindeki birlikteliği Büyük İlkadım ilçesinde de devam ettireceklerini dile getiren Tok, “Biz, İlkadım beldesinde 5 yıldır halkımızın içindeyiz. Esnaf ziyaretleri, mahalle toplantıları, cenaze, hac, sünnet, düğün ziyaretleri ve 'Beş Çayı' gibi programlarla hep vatandaşımızın yanında olduk. Ben pozitif enerji verme noktasında kendime güveniyorum. İnsanı seviyorum. Sevdiğim içinde yapmacık davranmıyorum. İlkadım beldesinde bir esnafımın dükkanına en az beş kere uğramışımdır. Bu tür yaptığımız ziyaretlerle geçmişte belediye başkanlarına yönelik yapılan olumsuz eleştirileri, ön yargıları gideriyoruz. Şunu belirteyim ki, milletin yolunu altınla kaplasanız, gönlünü kazanamadıktan sonra başarısızsınız. Belediye başkanı halkının yanında olacak. Sorun dinleyecek ve çözecek. İlkadım beldesinde sürdürdüğümüz birlikteliği, büyük İlkadım'da devam ettireceğiz” diye konuştu.

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hasan Arslan ise Fatih, Reşadiye, Yaşardoğu ve İlyasköy mahalleleri ile Başkan Tok'un yanında yer alacaklarını söyleyerek, İlkadım Belediyesi'nin hizmetlerinin kendi oturdukları bölgelerde çok konuşulduğunu ve memnuniyet oluşturduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 12:24:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?