6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Tok hizmetlerini anlattı

Bayanlara yönelik hizmetlerini ve hedeflerini '5 Çayı' programında Hastane Mahallesi'nde oturan ev hanımlarına anlatan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, emin adımlarla hedefe doğru yürüdüklerini söyledi.


Acem Tekkesi'nde yapılan programda konuşan Başkan Erdoğan Tok, belediye hizmetlerinde günü kurtarma sisteminden uzak bir yapıyı tesis etme gayretini kendilerine ana çalışma ilkesi haline getirdiklerini belirterek, "İlkadım'ın sahip olduğu değerlerle büyüyemeyeceğinin bilincindeyiz. Bugünü de yarını da düşünerek hareket ediyoruz" dedi.

Başkan Erdoğan Tok, Samsun'un Karadeniz'in, İlkadım'ın ise Samsun'un hayat merkezi olduğunun herkes tarafından oldukça net bir şekilde bilindiğini ve bölgenin öneminin sadece kent çapında değil, ülke çapında gözde konumda olduğunun altını çizdi. İlkadım'ın mutlak surette turizm sektöründe layık olduğu değerlere ulaşması gerektiğini vurgulayan Tok, İlkadım'ın mevcut yapısı ve değerleri ile buna müsait olduğunu, bu yapıyı ortaya çıkaracak plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade etti. İlkadım'ın tarih ve kültür kenti özelliğini bünyesinde barındırdığı kaydeden Tok, bu özelliğini ortaya çıkararak İlkadım'ı Karadeniz'in kültür başkenti yapacaklarını dile getirdi. Tok, "Öncelikli olarak İlkadım Belediyesi'nin son 4.5 yılı aşkın zamandan beri ortaya koyduğu planlı ve projeli çalışmalar, İlkadım'ın fiziki, sosyal ve kültürel alanlarda ilerleme kaydettiğinin göstergesidir. Biz bugünü kurtarma hesabı içerisinde olmadık, olmayız da. Bir yanda bugünü ve bizim açımızdan en önemlisi geleceğimizin sağlıklı bir ortamda gelişimlerini sürdürebileceği oldukça iyi bir yapıya kavuşturulmasıdır. İlkadım Belediyesi olarak bunları kendimize hedef olarak belirledik. Hiç durmadan çıktığımız bu yolda yılmadan, bıkmadan ve usanmadan yürüyeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 14:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?