6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Tok'a destek

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u Acem Tekkesi'nde ziyaret ederek, yapmış olduğu aday adaylığı başvurusundan dolayı tebrik etti.


AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nda yapılan törenle İlkadım İlçe Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Başkan Erdoğan Tok'a ilk tebrik AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa'dan geldi. Hafta sonu seçim bölgesi olan Ordu'da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Eyüp Fatsa, yaptığı ziyarette, "Yeni dönemde şekillenen siyaset ortamında görüş alışverişi yapmak ve bir konuda istişarelerde bulunmak amacıyla İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret ettik" dedi.
AK Parti olarak yerel yönetimlere çok önem verdiklerini belirten Fatsa, "Kent genelinde ve siyasette sevilen, çalışmalarını başarılı bulduğum Erdoğan Tok, kardeşimin aday adaylığı başvurusunu gönülden destekliyor ve kutluyorum" diye konuştu.
Yeni dönemde hız kesmeden hizmetlerine devam etmesini temenni eden Fatsa, "İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok yakından takip ettiğimiz gözde belediye başkanlarımızdan bir tanesi. Kendisi sadece yapısal çalışmalarla değil halkın içine inerek gerçek yerel yöneticinin nasıl olabileceği noktasında örnek teşkil edecek bir profil çizdi. Başkanlık döneminde, Ordu dahil olmak üzere İlkadım ilçesi ve Samsunun mücavir alanlarında ilçelerde örnek alınacak bir belediye olarak olduğunu her yerde söylüyoruz. Yaptığı hizmetlerinden dolayı başta Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a ve ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Eyüp Fatsa ziyaretinin sonunda Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nin bazı bölümlerini gezerek tarihi mekanın gözde kültür merkezlerinden birisi haline geldiğini ifade etti.
(SAM-SA-
FOTOĞRAF:
AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u Acem Tekkesi'nde ziyaret ederek yapmış olduğu aday adaylığı başvurusundan dolayı tebrik etti

İha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 14:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?