2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan Tok'a ziyaretler

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.


Yaklaşık bir saatlik yapılan görüşmede samimi ve sıcak tavırlar gözden kaçmadı. Sıcak ve içten bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Erdoğan Tok, "Görev süresi içersinde adaletli olmaya, hakkı hak sahibine teslim etmeye, darda olana yardım etmeye, bize verilen emanete ehil olmaya ve bu emaneti verenleri hayal kırıklılığına uğratmamaya çalıştım" dedi.


"Siyaset bir hizmet mücadelesi ve uzlaşma sanatı olduğu gibi, aynı zamanda erdemli olmayı, ilkeli davranmayı da gerektiren bir uğraştır" diyen Tok, şunları söyledi: "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kadrosunda yer almaktan her zaman onur duydum. Ayrıca, Türkiye'yi karanlıktan çıkarıp aydınlığa kavuşturan AK Parti'nin bir neferi olma gururunu da her zaman yaşadım, yaşıyorum. Bu onur, hiçbir makam, mevki, şan, şöhret ve menfaat ile değiştirilemeyecek kadar özel ve değerlidir. Şehrimize kazandırdığımız her eserde bu değerin izleri vardır."
AK Parti'de siyaset yapmanın onurunu ve gururunu her zaman yaşadığını belirten Başkan Tok, ''Bugüne kadar ben değil, biz demeyi ilke edindik. Bundan sonra da bu ilkemize sadık kalacağız. Hizmet odaklı siyaset anlayışımız ile yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 16:13:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?