6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Tok'a ziyaretler

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Samsun Şube Başkanı Suat Yılmaz ile İnşaat Malzemecileri Satıcıları Derneği Başkanı Vural Tozlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ayrı ayrı ziyaret etti.

EMO Samsun Şube Başkanlığı görevine yeniden seçilen Suat Yılmaz'ı tebrik eden Başkan Erdoğan Tok, sivil toplum örgütlerinin demokratik bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Kamu yararı gözeten tüm sivil toplum kuruluşlarına her zaman destekçisi olacaklarını vurgulayan Başkan Tok, bir bölgeye hizmet ederken kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları ile istişareyi hiç bir zaman koparmadıklarına dikkat çekti.

EMO Samsun Şube Başkanı Suat Yılmaz ise İlkadım Belediyesi'nin sosyal ve toplumsal içerikli faaliyetlerinin yanı sıra, insan merkezli birçok hizmeti yerine getirerek kamuoyunda büyük takdir topladığını dile getirdi.

Başkan Tok daha sonra, Samsun İnşaat Malzemecileri Satıcıları Derneği Başkanı Vural Tozlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti. Dernek Başkanı Tozlu, Samsun'da inşaat satıcılarını bir merkezde toplayarak site içersinde faaliyetlerini sürdürmelerini istediklerini belirterek, Başkan Erdoğan Tok'tan destek istedi.

Başkan Tok da inşaat malzemecilerinin şehir merkezinde dağınık bir şekilde faaliyet sürdürmelerinin hem şehircilik hem de vatandaşlar açısından iyi olmadığını aktardı. Tok, "Biz aynı işi yapan firmaların tek merkezde toplanarak iş yapmalarını önemsiyoruz ve destekliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 18:08:19
Güncelleme :27 Şubat 2008 Çarşamba 18:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?