6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Tok'tan judoculara altın

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren judocuları altınla ödüllendirdi.

İlkadım Belediyesi Judo Baş Antrenörü Sebahattin Zaim ve Antrenör Bülent Oral'la birlikte Başkan Erdoğan Tok'u ziyaret ederek başarılarını ve sevinçlerini paylaşan judocular, judo sporunun kendileri için bir hobi olmadığını ve judo sporunu yaşam tarzı olarak benimsediklerini ifade ederek, hedeflerinin çok büyük olduğunu dile getirdiler.

Sebahattin Zaimoğlu, milli takıma birçok sporcu yetiştirdiğini ve bunun arkasında en büyük destekçilerinin İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok olduğunu söyledi.

Judocuların elde ettiği başarılardan dolayı gururlandığını ifade eden Başkan Erdoğan Tok, "Judocularımızla büyük gurur duyuyorum. Bizleri bugüne kadar hem Türkiye şampiyonalarında hem de uluslararası turnuva ve şampiyonalarda aldıkları sayısız başarılarla göğsümüzü kabarttılar. Kendilerini başarılarından dolayı kutluyor, hocalara da başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başkan Erdoğan Tok daha sonra, ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren judocular Filiz Demir, Ebru Arslanmirza ve Furkan Çakır'ı altında ödüllendirdi ve başarılarının devamını diledi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 16:08:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?