6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan TOK'tan ziyaret

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.


Anayasa Mahkemesi'nin 'Belediyeler Yasası'nın yürürlüğünün durdurulması talebini reddetmesinin ardından Başkan Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Başkanlığını AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz'ın yaptığı toplantıda konuşan Başkan Tok, AK Parti'nin hem genelde hem yerelde büyük başarılar elde ettiğini ve bu başarının altında büyük bir inanç olduğunun altını çizdi. Türkiye için en büyük güvencenin AK Parti olduğu kaydeden Tok, AK Parti'nin kurulduğu günden beri değişim ve dönüşümün, adalet ve kalkınmanın adı ve adresi olduğunu söyledi.

AK Parti'nin gerek hükümet olarak gerekse de yerel yönetimler olarak yaptığı hizmetlerle Türkiye'ye çağ atlattığını kaydeden Başkan Tok, ''2002 yılında hükümeti, 2004 yılında da yerel yönetimleri devralan AK Parti kadroları, genelde Türkiye'ye, yerelde de il, ilçe ve beldelere hizmet noktasında kendileriyle yarışmaktadırlar.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Başbakanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, parti il ve ilçe teşkilatlarımızla ve bütün halkımızla, ülkemize, milletimize ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ise AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olarak 81 ilde 81 belediye başkanlığını yüzde 60'ı aşan bir oy oranıyla almayı hedefledikleri belirterek, bu hedef doğrultusunda tüm teşkilat üyeleri ile birlikte gece-gündüz çalışacaklarını ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 13:04:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?