2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan Tok'un esnaf toplantısı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, insanları sevindirmenin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Halkın içinde gezerken hiçbir zaman burnum havada olmadı'' dedi.


Başkan Erdoğan Tok, Kasaplar Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Cadde esnafı ile toplantıda konuşan Başkan Erdoğan Tok, “5 yılda yaptığımız hizmetlerimiz İlkadım'ın çehresini ve vizyonunu değiştirecek bir ilk adımdı. Bundan sonra gelecekteki adımlarımız süratle devam edecektir” diye konuştu.


Karadeniz Bölgesi'nin metropolü niteliğindeki bir kentin fiziki, sosyal, kültürel ve tarihi değerlerini yükselterek belediyecilik sektöründe başarıların gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Erdoğan Tok, insana değer veren ve halkın yönetime doğrudan katılımını sağladıklarını, halka gülümseyen bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade etti. Beş yıl boyunca İlkadım'da girmediği mahalle, girmedi sokak kalmadığını dile getiren Tok, “Belediye Başkanı olduktan sonra hiçbir zaman burnum havada gezmedim. Halkı iyi tanıyan ve halkın içinden birisi olarak vatandaşın sıkıntılarını ve problemlerini iyi biliyorum. Halkımızın istek ve şikayetlerini dinlemek, çözüm bulmak ve onların belediye yönetimine katkılarını sağlamak belediyecilik anlayışımızın bir parçasıdır” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 15:11:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?