2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan Ün'den yatırım müjdesi!

Samsun’un Kavak İlçe Belediye Başkanı Şerif Ün, Kavak’ta çok güzel gelişmelerin olduğunu belirterek, bazı tekstil firmalarının ilçelerine yatırım yapacağını açıkladı.

Vatandaşların 5 yıl aranın ardından görevi tekrar kendisine tevdi ettiğini hatırlatan Şerif Ün, yarım kalan projelerini tamamlayacaklarını söyledi. Sanayi ve su sorunuyla ilgili projelerini bu dönemde bitireceklerini kaydeden Başkan Ün, ilçedeki istihdam sorunu ve göçü önlemek için özel sektör yatırımını çok önemsediklerini vurguladı.

Ün, “Kavak halkı her şeye layık. Biz yapmadan önce değil, yaptıktan sonra söyleyenlerdeniz. Çok güzel gelişmeler var. Kavak’a 3 tekstil firması yatırım yapacak. Bir tanesinin yatırımı kesinleşti. Yatırım yapacçak ilk firma en az 100 kişi istihdam edecek. Kavak OSB’de yeni fabrikalar kuruluyor. İlçemizi sektörel bazdaki yatırımların kalkındıracağı inancındayım. Firmaların yapacağı yatırımlar, istihdam sorununu büyük ölçüde çözecek. Ayrıca son Teşvik Yasası da Kavak’a yatırımı daha cazip hale getirdi” dedi.

Eski Başkan Bahri Kesici’nin otopark ve köprü geçişi projelerini devam ettireceğini bildiren Başkan Şerif Ün, içme suyu sorununun 1-2 ay içinde çözüleceğini açıkladı. İlçenin tüm sokaklarını parke taşı ile kaplayacaklarını anlatan Ün, imar çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Şerif Ün, kadrolarının çok iyi olduğunu ve bu dönemde çok iyi işler başaracaklarını sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 14:29:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?