2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan Yılmaz iddialı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Engelliler Koordinasyon Merkezlerini Canik, Atakum, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerine de kuracaklarını söyledi.


Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'daki 12 engelliler derneği başkanı ve üyeleriyle Sevgi Kafe'de bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Yusuf Ziya Yılmaz, Bandırma Plajı'nın bir bölümüne Engelli Eğitim Alanı yapmayı düşündüklerini kaydetti. Atatürk Kültür Merkezi'nin yanında yaptıkları Engelsiz Oyun Alanı gibi yerleri Canik, Atakum ve Tekkeköy ilçelerine de yapacaklarını ifade eden Yılmaz, "Evde baktığımız birçok yaşlı ve genç engelliler bulunuyor. Bunların sayılarını artırmak istiyoruz. Bakıma muhtaç olan engellilerin evine hafta da bir kez gidiyorsak, bunun ikiye çıkartacağız. Samsun'da 350 yaşlı ve engellinin evlerine giderek ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ben bu hizmetlerden çok duygulanıyorum" dedi.


Merkez ilçelerde Engelliler Koordinasyon Merkezleri kuracaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Bu Engelliler Koordinasyon Merkezlerini Canik, Atakum, İlkadım ve Tekkeköy elçelerine kuracağız. Bu koordinasyon merkezlerimizin, sizlerin iletişim ve ulaşımlarına yardımcı olmalarını sağlayacağız. Bunun için çalışmalara başladık. Bu yıl içinde Engelliler Koordinasyon Merkezlerini hizmete açacağız" diye konuştu. Yılmaz, engellilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve desteğe hazır olduklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 17:33:49
Güncelleme :12 Şubat 2009 Perşembe 10:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 88.229.249.xxx Tarih : 11.02.2009 21:21:34

Pekii sayın başkan..Engelli vatandaşlarımızda bizim vatandaşlarımız mutlak..fakat atladıgınız bir önemli nokta vardır..Engeli olmayan fakat sizin hizmet vermekle mükellef oldugunuz bölgelerde yaşamaya  çalışan ve gerek çamur engeli..gerekse toz engeli..gerekse dogalgaz yapılmama engeli..altyapısızlıktan bahcelerimizdeki b?k çukurlarını kullanma mecburiyeti..arazılarimizin kışın 1 metreye yakın su ile dolması engeli...sosyal alanda 1 çivi çakılmayan rekreasyon engeli..kısacası yaşamak için gereken ve sizin büyükşehir başkanı olarak yapılmasına öncülük etmeniz gereken engelleri nasıl aşmayı ve nasıl kaldırmayı planlıyorsunuz? Bahsettiğim bölge ALTINKUM bölgesi..inanmazsanız gelin ve görün..sizden özellikle rica ediyorum görmenizi istiyorum..bafra yolu orta refüjdan Kurupelit---Altınkum sınırını çok net bir ayrım yapıldıgını gece vaktinde dahada net görebilirsiniz..buraları köy vasfında bıraktınız bakmakla mükellef olduğunuz halde..büyükşehirin hizmet alanlarından bahsediyorum..saygılar..bol şanslar ..Altınkumlu bir vatandaş