4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Başkan Yılmaz köprü açtı

BAŞKAN YILMAZ KÖPRÜ AÇTI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ilçesine bağlı Gökçe, Karaoğlan ve Büyüklü Mahallelerinin bağlantı köprüsünü hizmete açtı.

Gökce, Karaoğlan ve Büyüklü Mahallelerinin bağlantı köprüsünün açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, meclis üyeleri ve bürokratlar katıldı. Açılışta konuşma yapan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Gökçe, Karaoğlan Mahalleleri sakinlerinin mütevazı bir hizmeti çok büyük bir hizmet gibi algılayarak açılış programını düzenleyen herkese teşekkür etti. Yılmaz, “Arkadaşlar, hizmetin büyüğü küçüğü olmaz. Yapılan hizmeti küçümsemek için söylemedim bunları. Çünkü, sizler daha iyi şeylere laik olduğunuz için söyledim. Allah bizlere güç, kuvvet verse de biz buralara daha güzel hizmetler, dağa iyi şeyler yapsak. Biraz imkanlarımız kısıtlı. Yoksa biz elimizi buralardan hiç çekmeyecektik. İmkanlarımızın kısıtlı olmasının sebebi, bu raylı sistemle çok uğraşıyoruz. Arkadaşlar, bizler sizlerin hizmetindeyiz” dedi.

Belediye gelirlerinde azalma olduğunu açıklayan Yılmaz, “Bugünlerde belediye gelirlerinde azalmalar var. Devlet vergi toplayamıyor, otomatik olarak belediye gelirlerine yansıyor. O bakımdan elimiz biraz dar olmasa bizler inanın buralarda daha fazla sizleri mutlu edecek, sizlerin yaşadığınız bu mekanların huzur ve konforunu artıracak güzel işler yaparız” diye konuştu.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin ise, “Yeni bir hizmet döneminde yaklaşık bir yılın geçmesine rağmen tüm sıkıntılarda işin başında sayılıyoruz. İnşallah bu küçük jestler, büyük hizmetlere dönüşür ve bundan sonraki süreçte halkımız daha büyük hizmetler alır” şeklinde konuştu.

Açılış ve konuşmalarının ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Gökçe, Karaoğlan ve Büyüklü Mahalle sakinleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

BAŞKAN YILMAZ KÖPRÜ AÇTI
BAŞKAN YILMAZ KÖPRÜ AÇTI
BAŞKAN YILMAZ KÖPRÜ AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 17:15:02
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 21:59:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?