2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan Yılmaz'dan esnafa ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 29 Mart yerel seçimlerinden sonra esnafa yönelik düzenlediği gezilerini sürdürüyor.

 Bu tür esnaf ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten Yılmaz, “Samsunlu vatandaşlar kendilerini yöneten belediye başkanlarını ara sıra görmek istiyor” dedi.Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yüzde 48 oy alarak üçüncü defa seçilen Yusuf Ziya Yılmaz, seçimden sonra esnaflara yaptığı teşekkür gezilerini sürdürdüğünü ifade etti.

Bahçelievler Mahallesi’ndeki esnafları gezerek kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Seçimden sonra vatandaşlarımızla görüşerek teşekkür ettim. Bu tür gezilerini aralıklı olarak yapmaya devam edeceğim. Çünkü vatandaşlar kendilerinin seçtikleri kişiyi görmek istiyorlar. Bunda da çok haklılar” diye konuştu.

Seçimden sonra 100. Yıl Bulvarı, İstiklal Caddesi ve Bahçelievler Mahallesi’nde esnafları ziyaret ettiğini kaydeden Yılmaz, şunları söyledi: “Daha sonra Cumhuriyet Caddesi, Gazi Caddesi, Mecidiye Caddesi, Eski Sanayi Gülsan Sanayi Sitesi, 19 Mayıs Sanayi Sitesi, Örnek Sanayi Sitesi ve İlkadım Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret edeceğim. Bu tür gezileri belirli aralıklarla sürdüreceğim. Samsunlu vatandaşlar kendilerini yöneten belediye başkanlarını yanlarında görünce çok mutlu oluyor. Bir taraftan hizmetlerimiz devam edecek, arada da bu tür gezilerimize devam edeceğiz.”

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 14:42:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?