6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Yılmaz'dan gezi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Genel Merkezi tarafından düzenlenen 'Siyaset Akademisi'ne katılıp sertifika alan siyasetçi adaylarına şehrin çeşitli yerlerinde devam eden çalışmaları gezdirdi.


AK Parti'nin ülke genelinde 60 ilde gerçekleştirilen Siyaset Akademisi faaliyetinde şimdiye kadar 13 bin insanın eğitim görerek sertifika almaya hak kazandığını ifade eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Bu eğitim faaliyeti, Türkiye tarihinde ve Türk demokrasi tarihinde ilk defa uygulanan bir uygulama. Türkiye genelinde bir siyasi parti, partisinin yerel yönetimleri ve partisinin genel yönetimlerinde görev alan insanların eğitimine önem verdi. İlgili bir programı büyük bir cesaretle hayata geçirerek su büyük organizasyonu başardı" diye konuştu. Yılmaz, Çarşamba günü Bursa'da, Perşembe günü ile ise Eskişehir'e giderek Siyaset Akademisi'nde ders vereceğini açıkladı.


Başkan Yılmaz, siyasetçi adaylarına sırasıyla Batı Park da devam çalışmaları, Doğal Taş Elemanları Üretim Tesisi, Asfalt Üretim Tesisi, yeni otobüs terminali, Balık Hali, Sebze ve Meyve Hali, Borsa Sitesi ile 2. Bulvar Yolu'nda devam eden çalışmaları gezdirerek bilgi aktardı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 16:48:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?