6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan Yılmaz'dan tanıtım gezisi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Aydınlar Ocağı Samsun Şube Başkanı Doç. Dr. Cevdet Yılmaz ve üyelerine hizmet tanıtım gezisi düzenledi.

Başkan Yılmaz, Doç. Dr. Cevdet Yılmaz ve üyeleriyle Sevgi Kafe'de kahvaltıya bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra Başkan Yılmaz, şehrin muhtelif yerlerinde devam eden çalışmaları göstermek amacıyla hizmet tanıtım gezisi düzenledi.Geziye ayrıca Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara ve Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı da katıldı.

Şehri denizle kucaklaştırdıklarını belirten Yusuf Ziya Yılmaz, "Ama denizi hala kullanma alışkanlığımız yok. Denizi kullanamıyoruz, kenarına gelip geziyoruz. Çeşitli yat limanları ile barınaklarla, deniz taşıtları getirip denizde insanları uygun fiyatlarla onları özendirerek 1-2 tane gemi temin edeceğiz. Bu gemilerle birlikte insanların denizle seyrüseferini sağlayarak, denizi kullanan bir Samsun geliştirmek istiyoruz. Denizden istifade eden bir Samsun üreteceğiz. Deniz çok iyi bir nimet, denizi olmayanlar bizden daha iyi anlıyorlar" diye konuştu.

Batı Park'ı, şehrin bir eğlence merkezi, haline getireceklerine dikkat çeken Yılmaz, Batı Park'ı, piknik alanı olmaktan öteye, turizm cazibelerinin de olduğu ve kentin turizmine katkı sağlayacak bir alan haline getirmeyi düşündüklerini kaydetti.

Başkan Yılmaz, hizmet tanıtım gezisinde sırasıyla Protokol Yolu, Tütün İskelesi, Batı Park'ta devam eden çalışmalar, Doğal Taş Elamanları Üretim Tesisi, Asfalt Üretim Tesisi, yeni yapılmakta olan Huzurevi ile 2. Bulvar Yolu'nda devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 18:44:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?