2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkan Yılmaz'ın çocuk sevgisi

Samsun'da seçim çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, yine çocukların sevgisini kazandı.


29 Mart yerel seçimleri öncesi seçim gezilerine devam eden Yusuf ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Kurupelit Belediye Başkanı Turan Çakır ile birlikte, İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu tarafından müdürlük girişinde karşılanan Yılmaz ve Yeni, birimleri gezerek çalışan personelle tanıştı, tokalaşarak sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. İlgiyle karşılanan Yılmaz ve Yeni, tüm katları dolaştı. Belediye personelleri, çalışanlar ile vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.


Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, müdürlük idari personelinde çalışan memurun kızı 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencisi Edanur ile karşılaştı. Öğrenci ile sohbet eden Başkan Yılmaz, beyaz kağıda ismini yazan ve kendisini sevdiğini söyleyen öğrenciyi alnından öptü. Çocuğa oyuncak da hediye eden Yılmaz, çocukları çok sevdiğini belirtti.


Daha sonra, Dr. Mustafa Kasapoğlu'nun odasında dinlenen Yılmaz, Yeni ve diğer geziye katılanlar, birbirleriyle sohbet etti. Seçim gezilerini sürdürdüklerini, kamu kuruluşları dahil her yeri ziyaret ederek vatandaşlarla birebir görüştüklerini ifade eden Yılmaz, tek amaçlarının daha iyi hizmet etmek olduğunu belirtti.
 

İha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 14:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?