6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan'dan diş hekimlerine kutlama

Samsun Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ve Samsun Diş Hekimleri Odası'nı ziyaret etti.


Diş Hekimleri Haftası nedeniyle bir Başkan Süleyman Kaldırım, ilk olarak Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti. Başhekim Erhan Sarı ile bir araya gelen Başkan Kaldırım, burada tüm diş hekimlerinin haftasını kutladı. Ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Erhan Sarı, Başkan Kaldırım'a teşekkür etti.


Samsun Diş Hekimleri Odası'nı da ziyaret eden Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, geçen günlerde görevi devralan Suat Semiz'i kutladı. Diş hekimleriyle uzun süre sohbet eden ve karanfil dağıtan Başkan Kaldırım, "Ağız sağlığının önemini biliyoruz. Bu anlamda büyük özveriler göstererek toplum sağlığı adına çalışan tüm diş hekimlerimizin bu özel haftasını kutluyoruz" diye konuştu. Kendilerini unutmadıkları için Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a teşekkür eden Samsun Diş Hekimleri Odası Suat Semiz, Diş Hekimleri Haftası'nda gerçekleştirdikleri etkinlikler ile ağız sağlığına biraz daha dikkat çekmeye çalıştıklarını belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 18:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?