6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkandan il müdürlerine ziyaret

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu ve İl Gençlik Spor Müdürü Ömer Altunsoy'u makamında ziyaret etti.

Kamu, kurum ve kuruluşlarla istişareye ve fikir birliğine önem veren Başkan Erdoğan Tok, ilk olarak Sağlık İl Müdürü Mustafa Kasapoğlu ile görüştü. İlkadım beldesinde eski Samsun Havaalanı'na inşa edilecek Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili son gelişmeleri öğrenen Başkan Erdoğan Tok, Kıranköy Mahallesi eski havaalanı arazisi üzerinde 76 bin metrekare alana 10 blok 400 yatak kapasiteli yapılacak olan hastanenin Karadeniz Bölgesi'ne hitap edeceğini ve İlkadım'ın sağlık üssü olacağını söyledi. 

Daha sonra İl Gençlik Spor Müdürü Ömer Altunsoy'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Başkan Erdoğan Tok, burada bir süre kaldı. Samsun'da spor adına yapılan ve 2 bin 500 sporcusuyla hizmet veren dev spor salonunun gençliğe kazandırılmasından dolayı Başkan Erdoğan Tok'a teşekkür eden Ömer Altunsoy, İlkadım Belediyesi Spor Salonu'nun faaliyetlerinin şehir dışından da takip edildiğini ve spor salonunun Türkiye'ye örnek olabilecek bir tesis olduğunu söyledi. İnsana faydası olan hizmetlerin karşılığını görmekten gurur duyduğunu ifade eden Başkan Tok, Samsun'a ikinci bir spor salonu ile yüzme havuzunun kazandırılacağını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 13:24:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?