2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkandan partililere yemek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Yönetimi, partililer ve bazı belediye başkan adayları ile yemekte bir araya geldi.


Anakent Sosyal Tesisleri'nde verilen yemeğe AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, ilçe başkanları, il ve ilçe teşkilatı olmak üzere yaklaşık 200 kişi katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2002 yılından bu zamana kadar istikrarlı bir sürecin başladığını, bu seçimlerinde dönüm noktası olacağını ve AK Parti'nin oylarını arttırarak Türk demokrasi tarihinde yerini alacağını söyledi. Yılmaz, 29 Mart seçimlerinde İlkadım'da 218 bin 78 seçmen, Atakum'da 79 bin 106, Canik'te 56 bin 38, Tekkeköy'de 34 bin 443 olmak üzere toplam 388 bin 446 seçmenin oy kullanacağını belirterek, yoğun bir şekilde koşuşturmaları ve seçimde iyi bir sonuç almaları gerektiğine işaret etti.


Bu seçimlerde AK Parti'li olan herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi, kırgınlıkların sonlandırılmasını ve seçim sürecinin başarıyla sonuçlandırılmasının sağlanması gerektiğini vurgulayan Yusuf Ziya Yılmaz, "29 Mart'tan sonra 5 yıl boyunca burada bulunan ve diğer AK Parti'lilerle beraber Samsun'u yöneteceğiz. Samsun'u geleceğe taşıyacağız. Samsun şehrini yıldızı parlayan şehirlerinden birisi haline getireceğiz. Geçen 5 yılda şehrimizi düzene soktuk. Önümüzdeki 5 yılda şehrimizi düzene sokulmasından öteye, ihtiyacı olan turizm alt yapısına dönük spor, sergi, kongre gibi tesisleri şehrimize kazandıracağız. AK Parti, başka partiler gibi icraattan uzak felsefeyle, lafla vakit geçirmeye dönük misyon taşıyan bir parti değildir. Benim Başbakanımın olduğu her ortamda üretim ve insanımızın refahını yükseltecek faaliyetler konuşuluyor. Bizim en büyük misyonumuz, ismimizde olduğu gibi AK Parti'yiz. Anamızın ak sütü gibi ak bir partiyiz. Böyle olmaya devam edeceğiz. Bu seçimlerde çocuğa oyuncak vaat edilirken bile dürüst olunduğu gibi seçmenimize de dürüst olmak zorundayız. Yapamayacağımız vaatlerde asla bulunmayalım" dedi.
AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz ise Türk halkı hizmeti gördüğünde hizmeti yapana sahip çıktığını, Türkiye'de AK Parti ile çok şeyler değiştiğini, bunları anlatmaya kalktığında saatlerin yetmeyeceğini diye getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 11:57:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?