6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkanın esnaf ziyareti

Ramazan Bayramı'nın ardından esnaf ziyaretine devam eden Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "Siz istediğiniz sürece birlikteyiz" dedi.

İstiklal Caddesi ve Gazi Caddesi esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, sadece bayramlarda, özel günlerde esnafı gezmenin bir mantığı olmadığını, kendilerinin her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Bu fikir alışverişleri sonucunda onlarca projenin beldeyle buluşturulduğuna dikkat çeken Başkan Kaldırım, "Bayramlar milletçe kucaklaştığımız, el ele, yürek yüreğe verdiğimiz günler. Bu günlerde elbette vatandaşlarla bir araya gelmek önemli. Ama biz her zaman vatandaşlarımızla bir arada olmaya özen gösterdik. Sadece yaptıklarımızı anlatmadık, neler yapabileceğimizi de sorduk. Bugün Gazi Belediyesi'ni tüm Türkiye'de önemli bir noktaya taşıyan projelerimizde bu fikir alışverişlerinin payı çok büyük" diye konuştu.

Ziyaretleri sırasında kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Başkan Kaldırım, bir esnafın, "Biz sizinle daha uzun yıllar birlikte olmak istiyoruz. Çalışmalarınızdan gençler başta olmak üzere binlerce Gazili faydalandı. Biz bu çalışmaları önümüzdeki dönemlerde de görmek istiyoruz" sözleri üzerine şunları kaydetti: "Sadece yol yapalım, kaldırım yapalım demedik. Hayatın her alanına girdik. Sosyal, kültürel ve istihdama yönelik onlarca projeyle beldemizin sahip olduğu 'yaşam merkezi' çıtasını daha da yükselttik. Siz istediğiniz sürece birlikteliğimiz sürecektir."

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 16:50:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?