6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkan'ın 'İlkadım' ziyareti

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, İlkadım İlçe Kaymakamı Zafer Orhan ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan'ı ziyaret etti.


İlk olarak İlkadım İlçe Kaymakamı Zafer Orhan'ı makamında ziyaret eden Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, İlkadım ilçesinde yapılabilecek öncelikli çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İlkadım ilçesinin, konumu ve nüfusuyla Türkiye'nin en önemli yaşam merkezlerinden biri haline geleceğini kaydeden Başkan Kaldırım, bu anlamda herkesin el ele vermesi gerektiğini söyledi. İlkadım ilçesinin gelişimine ve değişimine katkı sağlamak isteyen herkesle el ele vermeye hazır olduklarını söyleyen Kaymakam Zafer Orhan, Gazi Belediyesi'nde gerçekleştirilen projelerde özverili çalışmalarının görüldüğünü söyleyerek, Başkan Kaldırım'ı tebrik etti.


Daha sonra İlçe Nüfus Müdürlüğü'nü gezen Başkan Kaldırım, burada müdürlük çalışanlarıyla sohbet etti. Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçen Başkan Süleyman Kaldırım, İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan'la bir süre sohbet etti

İha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 13:08:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?