2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkanlar esnafla buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Mekke Caddesi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.


Cadde esnaflarından Cevdet Uzun'un verdiği kahvaltıya başkanların yanı sıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, meclis üyeleri, AK Parti Canik İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve esnaflar katıldı. Kahvaltının ardından başkanlar, beraberindeki heyetle birlikte Mekke Caddesi esnaflarını tek tek dolaşarak teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretler esnasında başkanlar. vatandaşların sevgi seli ile karşılaştı.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün Osman Bey ve Yılmaz Bey'le birlikte Mekke Caddesi esnafına bir teşekkür ziyareti yaptık. Seçim önceleri genellikle biz adaylar esnafı ziyaret eder, onlara seçimle ilgili iletişim kurmak amacıyla çeşitli taleplerde bulunurduk, ama seçildikten sonra da iş yoğunluğu dolayısıyla esnafa yönelik temaslar azalırdı. Bu temasların azalması ile esnaf arkadaşlarımız seçimden seçime seçilmişlerin esnaf gezisi yaptığına dönük eleştirilerde bulunur.

Bunlar olmasın, biz esnafımızın her zaman yanında olmaya çalışalım" şeklinde konuştu.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, "Yeni dönemimizde halkımızla daha çok iç içe olup onlarla bütünleşeceğiz. Bugün yaptığımız ziyaretler oldukça keyifli geçti. Esnafımızla beraber vakit geçirmekten çok mutlu oldum.

Bundan sonra bu tür ziyaretleri sık sık yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanım Yusuf Bey'e bugünkü katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 17:42:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?