5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Başkanlar işadamlarıyla kahvaltıda buluştu

Samsun'da, bir kafede düzenlenen kahvaltıda belediye başkanları ve işadamları buluştu. 

İstiklal Caddesi'nde bulunan Mado Cafe'nin düzenlediği kahvaltıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Sakoğlu ve Samsun Ticaret Borsası Başkanı Yusuf Özer'in yanı sıra iş adamları da katıldı. Samsun'un sürekli değiştiğini ve geliştiğini kaydeden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bu gelişimde herkesi birlik olması gerektiğini belirterek, "Hep birlikte daha güzele, daha iyiye doğru ilerleyeceğiz" dedi. 

Uzun süre Atatürk'ün konuşulduğu kahvaltı da Büyük Önder'in liderlik ruhunun öneminden bahseden Başkan Yılmaz, "O günün şartlarında yurtsever silah arkadaşlarıyla Türkiye Cumhuriyeti'ni ortaya çıkaran ve bu uğurda verdiği mücadele ile eşsiz bir lider olan Atatürk'ün şehrinde yaşamak, bu şehre hizmet etmek farklı bir onur" diye konuştu. 

Düzenlenen kahvaltı ile birlikte olma şansı bulduklarını söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Samsun'a hizmet verenlerin adeta bir yarış içerisine girdiklerini ve bu yarışın ortaya gelişen bir Samsun çıkardığını söyledi. Kahvaltının ardından basın mensuplarına toplu fotoğraf pozu vermek için cafe önünde bir araya gelindiği sırada Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın ayakkabı boyatması belediye başkanları ve iş adamları arasında esprilere sebep oldu. Başkan Yılmaz, "Gece-gündüz Samsun için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu yoğunluk içerisinde ayakkabı boyatma şansı buldum, bu şansı kaçırmam" diyerek esprilere cevap verdi.
iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2006 Salı 11:48:03
Güncelleme :14 Kasım 2006 Salı 11:53:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?