2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Başkanlar Samsun için birleşti

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret eden Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları, 'Samsun için ortak hareket' mesajları verdi.


29 Mart yerel seçimlerin ardından yeniden başkan seçilen Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, demokrasinin güzel örneklerini gördüklerini, seçim sürecinin huzur dolu bir ortamda geçirildiğini, halkın takdiriyle başkanların göreve geldiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediye başkanlarını arayarak bir arada ziyaret için istekte bulunduğu ve kendilerinin de kırmadığını kaydetti. Halkın beklentilerin ortak çalışmalarla karşılanması için çalışılacağını ifade eden Yılmaz, farklı düşüncelerden bir tablo oluştuğunu ama Samsun için el ele verileceğini, artık işe koyulduklarını dile getirdi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, başkan seçildikten sonra siyasi rozetini bırakıldığını, herkese eşit mesafede yaklaşarak hizmet edeceklerini vurguladı. Canik Belediye Başkanı Osman genç, daha iyi hizmet etmek için imza attıklarını vurgularken, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, oluşan tablonun Samsun için hayırlı olmasını diledi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin ise halkla gönül birlikteliği yapıldığını dile getirdi. Daha sonra Vali Güzeloğlu ve başkanlar toplantı yaptı.

İha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 08:22:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?