6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Başkanlık hanımları ağırladı

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım tarafından sürdürülen hizmet turunda, Fevzi Çakmak Mahallesi sakini bayanlar ağırlandı.


Gazi Park’ta düzenlenen kahvaltının ardından başlayan hizmet turunda ilk olarak Gazi Dershanesi’ni gezen Fevzi Çakmak Mahallesi sakini bayanlar, burada Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım’dan bilgi aldılar. Daha sonra Gazi Belediyesi Hobi Bahçeleri, Sera, Gazi Belediyesi Derebahçe Spor Tesisleri, Gazi Meslek Edindirme Kursları(GAMEK), Gazi Belediyesi Geri Kazanım Projesi (GEKAP), Asfalt Plenti, Gazi Belediyesi Toplu Konutları, Çok Amaçlı Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Gençlik Merkezi’ni (ÇAGEM) gezen bayanlar, projeler karşısında hayranlıklarını gizleyemediler.


Gazi Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projelerle yurt içinde, yurt dışında birçok yerel yöneticiye örnek olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, beldenin hizmet yolunda önemli mesafe kat ettiğine dikkat çekti. Gazi Belediyesi olarak 58.5 Milyon YTL değerinde yatırım yaptıklarına dikkat çeken Başkan Kaldırım, “Geçen 4.5 yıllık süreçte adımız projelerle anılır hale geldi. Gazi değişecek ve gelişecek diye söz vermiştik. Bu sözümüzü, projelerimizle tuttuk. Hayatın her aşamasında, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarından hareketle belirlenen projelerimizle Karadeniz Bölgesi’nde ilklerin belediyesi olarak anıldık. Yapılan yatırımların toplam rakamının 58.5 Milyon YTL olduğunu göz önüne alacak olursak Gazi Belediyesi’nde hayata geçirilen projelerin büyüklüğünü de anlamış olacağız. 19.5 Milyon YTL borçla devir aldığımız belediyede borcu 6 milyon YTL’ye düşürmek ve bunu yaparken bu kadar önemli çalışmaya imza atmak büyük bir başarıdır. Bu başarının adı Gazi Belediyesidir” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 17:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?