2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Basketçiler taraftarını üzdü

EUROCUP WOMEN

Türkiye'yi EuroCup Women'da temsil eden Samsun Basketbol Kulübü (SBK), ilk maçında Dynako Kursk yenilgisinden sonra lig müsabakasında da Beşiktaş'a yenilerek taraftarını üzdü.

Euro Cup Women'da Perşembe günü kendi evinde Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden K.V. Imperial AEL ile karşılaşacak olan SBK, Dynako Kursk ve Beşiktaş yenilgisinden sonra galibiyet alarak moral bulmak istiyor. SBK Başkanı Hüseyin Tayıncı, Samsunluları takımlarını desteklemek için K.V. Imperial AEL maçına davet ederken, bu maçın çok önemli bir maç olduğunu belirtti.

Ligde oynanan Beşiktaş Cola Turka maçını değerlendiren SBK Antrenörü Cantuğ Keskindemir, "Uzun oyuncularımız bu mücadelede istenileni veremedi. Pota altında çok basit şutlar kaçırdık. İsabetli şut yüzdemizde maç boyunca çok düşüktü. Kendi sahamızda faul kaçırmamız ve sürekli antrenman yaptığımız sahanın çemberlerine şut atamamamız ise düşündürücü" dedi.

Gerekli tedbirlerin alınacağını açıklayan Cantuğ Keskindemir, "Galip gelince nasıl takım olarak kazanıyorsak, mağlubiyette de suçu hepimizde arayacağız. Taraftarımıza çok yazık oldu. Maçın başından sonuna kadar bizleri desteklediler. Onlara galibiyet armağan etmek isterdik ancak başaramadık. Bunun için üzgünüz. Maçın hakem üçlüsüne de gösterdikleri yönetimden dolayı teşekkür ediyorum. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz" diye konuştu.

Maçın sonunda çıkan olaylara değinen Keskindemir, "Rakip takım oyuncuları ve teknik ekibi, bizim taraftarların olduğu yerden çıkmamalarını istememize rağmen oradan çıktılar. Sahayı terk ederken de, hareketleriyle taraftarımızı tahrik ettiler. Beşiktaşlı bir oyuncunun çıkış tünelinde elindeki topu taraftara fırlatması da olaylara tuz biber ekti. Kendi sahamızda bu tür provokasyonlara gelmememiz gerekiyor. Bundan sonra daha dikkatli olmalıyız. Çünkü bazı kesimler tarafından ligin hedef takımı haline getirildik" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 16:56:04
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 18:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?