4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Başoğlu'nu iddialarını ispata çağırdı

Samsunspor eski yöneticisi Suat Çalık, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Yeni Otogar'ında yaptığı basın toplantısında, yerel bir televizyonda kendisi hakkında iddialarda bulunan Kulüp Başkanı Mazhar Başoğlu'nu iddialarını ispata çağırdı. 

Samsunspor'un 2 hafta önce deplasmanda oynadığı Türk Telekomspor maçına destek olmak için Yeni Şehirlerarası Otogar İçi Otobüs İşletmecileri Derneği Ankara'ya 6 otobüs taraftar götürmüştü. Samsunspor Kulübü Başkanı Mazhar Başoğlu geçtiğimiz gün yerel bir televizyonda yaptığı açıklamada, taraftarların Türk Telekomspor maçına Yönetim Kurulu alehinde kötü tezahüratlar yapması için bilerek götürüldüğünü iddia etmesi üzerine, Samsunspor eski yöneticisi ve Dernek Başkanı Suat Çalık, Kulüp Başkanı Mazhar Başoğlu'nu iddialarını ispatlamaya davet etti.

Çalık, hiç kimsenin kendisini ve dernek üyelerini zan altında bırakmasına izin vermeyeceğini belirtti. Şu anda Samsunspor'da olacak bir yönetim değişikliğinin takımı daha çok kaosun içine atacağını vurgulayan Çalık, "Şu an birlik olma zamanıdır" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2006 Çarşamba 17:34:26
Güncelleme :11 Ekim 2006 Çarşamba 17:38:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Serdar Camcıoglu IP: 80.238.213.xxx Tarih : 11.10.2006 18:57:12
Sn.Suat Çalık Bey i bu güne kadar hiçbir taraf olmamış özbe öz Samsunlu Sn.İbrahim Ersöz Beyin Başkanlıgında kurulacak yeni yönetimde her kesimi kucaklayacak birlik beraberlik Samsun Sevdalıları yönetimine destek olmaya ve yer almaya bir Samsunlu olarak davet ediyorum.Samsunumuzun İsvicredeki gururu Onur Air Suısse Yön.Kur.Bsk.İbrahim Ersöz 4 Temmuz da sizi hacı aga görenlere bu kafayla hic birsey olmaz dediniz cıktı.Ben balık vermem tutmayı ögretirim dediniz.Bu yönetime verilen destek size söylenseydi.Haydi idealistliginizle Samsun Sevdanızla bu konuya el atın.Sn.Yusuf Ziya Yılmaz ın gelismelerden haberi oldugunuda zannetmiyoruz.Sizi bilse bunlarla bastıgı dalı kesermi?Selamlar Serdar