3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Başsavcı ve hakim eşine veda

BAŞSAVCI VE HAKİM EŞİNE VEDA YEMEĞİ

Muğla'ya tayini çıkan Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Boraz ve eşi Hakim Halime Aydın Boyraz için veda yemeği düzenlendi.

2007 yılında Balıkesir Edremit Savcılığı görevinden Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan ve görev yaptığı 3.5 yıl boyunca sergilediği çalışmalar ile tüm Vezirköprülülerin takdirini kazanan Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Boyraz ve eşi Hakim Halime Aydın Boyraz'ın tayini Muğla'ya çıktı. Boyraz çifti için veda yemeği düzenlendi.

Vezirköprü Adliye Sarayı Lokali'nde düzenlenen yemeğe büyük bir katılım oldu. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Vezirköprü Adalet Komisyon Başkanı Bilal Çal, “Hayat uzun ince bir yol. Bunun inişleri çıkışları oluyor. Bu şekilde de devam ediyor. Sayın Başsavcımıza ve eşi hakime hanıma yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Gelecekleri aydınlık ve yolları açık olsun” dedi.

Başsavcı Yaşar Boyraz ise yaptığı konuşmada, “Görev yaptığım süre içersinde gerek adli gerekse idari makamlardan her konuda büyük destek gördüm. Bu süre içersinde elimden gelen bütün gayreti göstererek adliyemiz için çalıştım. Bu çalışma içersinde elbette ki idareci olarak eleştirilecek yönlerimiz muhakkak vardır. Ancak bunlar hiçbir zaman kasıtlı olmamıştır. Vezirköprü ilçesinde halktan büyük ilgi ve sevgi gördüm. Tüm Vezirköprülülere en içten sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Vezirköprü Adliyesi Sulh Hukuk Hakimi Ayhan Dal, “Özellikle hakime hanımla çalıştığımız yaklaşık bir buçuk yıllık süre içersinde insani ilişkilerde karşısındaki insana göstermiş olduğu nezaketi, saygısı ve mesleki çalışmalarını her zaman takdir ettik. Kendisi bizim üstadımız seviyesinde. Aynı şekilde Başsavcımız ile dea çok güzel bir meslek ortamı yaşadık, kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hakim Halime Aydın Boyraz da, “Yaklaşık üç buçuk yılı aşkın bir süre zarfında buradaki görevlerimizi elimizden geldiğince layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Bunun iç huzurunu yaşıyorum. Bu huzurla yeni görev yerine gidiyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Bilal Çal, Başsavcı Yaşar Boyraz'a hediye ve plaket takdim etti. Sulh Hukuk Hakimi Ayhan Dal tarafından da Hakim Halime Boyraz'a hediye ve plaket takdim edildi.

Plaket ve hediye töreninden sonra Başsavcı Yaşar Boyraz ve eşi Halime Boyraz masaları birlikte tek tek dolaşarak vedalaştı.

Veda yemeğine Vezirköprü Kaymakamı Ozan Balcı, Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Garnizon Komutanı Yarbay Yunus Nadi Erkut, Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı, Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanı Yzb.İlker Emirze, Vezirköprü M Tipi Kapalı Cezaevi Müdür Şeref Tatlı da katıldı.

BAŞSAVCI VE HAKİM EŞİNE VEDA YEMEĞİ
BAŞSAVCI VE HAKİM EŞİNE VEDA YEMEĞİ
BAŞSAVCI VE HAKİM EŞİNE VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 11:35:05
Güncelleme :28 Ocak 2011 Cuma 16:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?