2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Baumax AG'ye personel Canik'ten

Baumax AG firmasının yetkililerini makamında ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Baumax Yapı Market'te çalışacak personel ilçemizden istihdam edilecek" dedi.


Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret eden Baumax AG İnsan Kaynakları Müdürü Müge Gürsel ve Satış Direktörü Hakan Arıkan, ilçede yapımı aralıksız süren yapı markete alınacak personelle alakalı Başkan Genç'le bir ön görüşme yaptı.

Görüşmede hangi alanlara kaç kişinin alınacağı ve işe alınacak personelin eğitimi gibi konular görüşülerek alt yapı çalışmalarının startı verilmiş oldu. Oldukça olumlu ve verimli geçen görüşmede her iki taraf beklentilerini, çözüm ve önerililerini karşılıklı birbirine ileterek işe alınacak personel için ortak hareket etme kararı aldı.


Görüşmenin ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Genç, "Belirli prensip ve kriterleri olan firmamıza bizde kendi görüşlerimizi sunarak ortak nokta konusunda hem fikir olduk.

Tamamı ilçemizden istihdam edilecek personelle ilgili olarak firma yetkilileri hangi alanlarda kaç kişiye ihtiyacı olduğunu ve işe alım sürecinden sonra personele verilecek eğitim ile alakalı bir program hazırlayacak ve bize sunacak. Biz de ilçe sakinlerine bu duyuruları o zaman gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.
Genç, vasıfsız personelin alınmayacağına dikkat çekti.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 18:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?