2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bayan adaydan örnek hizmet

Samsun'da, Ulugazi Mahallesi Muhtarı Filiz Kavalcı, 29 Mart seçimleri öncesi vatandaşlara oylarını hangi sokakta oturanların hangi okuldaki hangi sandık numarasında oy kullanacağının yer aldığı bilgilendirme broşürlerini apartman girişlerine asıyor, kapı kapı da dolaşıp seçmen kağıtlarını kendilerine teslim ediyor.


Ulugazi Mahallesi'nde 10 yıldır muhtarlık yapan Filiz Kavalcı (35), 29 Mart seçimlerinde yeniden aday oldu. Örnek çalışmalarıyla tanınan muhtar Filiz Kavalcı, seçimlerde oy kullanacak olan mahalle sakinlerini bilgilendirmek için hangi seçmen numarasının hangi okulda ve hangi sandıkta oy kullanacağının yer aldığı broşürleri mahallesindeki 28 cadde ve sokakta yer alan bütün apartmanların girişlerine broşür asıp seçmenleri bilgilendirdi. Beraberinde aza Yücel Aydın ve Kadriye Kara ile birlikte kapı kapı dolayarak seçmen kağıtlarını elden teslim eden muhtar Filiz Kavalcı, gittiği her yerde büyük destek görüyor. Samsun'da tek bayan muhtar olan Filiz Kavalcı, "Mahalle sakinlerimizin oy kullanacakları zaman zorluk çekmemeleri için kendilerine yardımcı oluyoruz. Bu hizmetleri geçmiş seçimlerde de verdik. 3 bin 872 seçmeninize ayrıca seçmen kağıtlarını elden teslim ediyoruz. Ulugazi Mahallesi sakinlerine verdiğimiz hizmetlerin devamı için 29 Mart'ta yeniden adayım" dedi.


1 çocuk annesi Muhtar Kavalcı, ayrıca 10 yıllık görevi boyunca yaptığı hizmetleri anlatan broşürleri de seçmenlere ulaştırarak bilgilendiriyor.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 10:57:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?