6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bayan basketbolcular iddialı

Bayanlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Samsun Basketbol Kulübü (SBK), ligin 2. haftasında deplasmanda lider Beşiktaş ile oynayacağı maça iddialı hazırlanıyor.


Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Ligin ilk haftasında kendi evinde Galatasaray'ı farklı mağlup eden Samsun Basketbol Kulübü'nde, oyuncuların performansı teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Beşiktaş'ın ligde kendini kanıtlayan güçlü bir ekip olduğunu söyleyen Samsun Basketbol Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Can Aydın, "Ancak biz geçen hafta son Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Galatasaray'ı yendik. Sonuçta Beşiktaş'ı yenmememiz için hiçbir neden yok.

İstanbul'da seyirci desteğinin olacağını düşünüyorum. Seyirci desteğiyle birlikte güzel bir beraberlik göstereceğiz. Bu da oyuncularımıza olumlu yönde yansıyacaktır. Beşiktaş'ı yeneceğimizi düşünüyorum. Bu sefer de lig lideri Beşiktaş'ı yenerek Samsun'a bir zafer daha kazandırmak istiyoruz" dedi.
Samsun Basketbol Kulübü'nün, Cuma günü saat 15.00'te karşılaşacağı Beşiktaş maçı nedeniyle yarın saat 09.45 uçağıyla İstanbul'a gideceği bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 19:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?