2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bayan basketçilerin neşeli antrenmanı

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Samsun Basketbol Kulübü'nde (SBK) yeni sezon hazırlıkları, neşeli yapılan antrenmanlarla sürüyor.

Geçen yılın flaş takımı SBK, yapılan yerli transferlerin ardından yeni sezon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yaptığı 5 yerli transferi ile dikkatleri üzerine çeken SBK'da alt yapıdan 5 yeni oyuncu da A takım kadrosuna alındı. Geçen yıl Burhaniye Belediyespor'da oynayan, ancak sakatlığı nedeniyle bir türlü forma şansı bulamayan Aysun Akova, denenmek üzere antrenmanlara çıkıyor. Pivot pozisyonunda oynayan 1.95 boyunda ki Akova'nın durumunun 15 gün sonra netlik kazanacağı bildirildi.

Ayrıca yeni transferler ile takımda bulunan oyuncuların birbirleriyle olan yakın arkadaşlığı göze çarpıyor. Isınma hareketlerinin ardından teknik ağırlıklı yapılan idmanda oyuncuların bir hayli neşeli olduğu gözlendi. Takımdaki olumlu hava teknik heyeti sevindirirken, ayak bileği burkulan Tuğçe Canbaz moralleri bozdu. Canbaz'ın durumunun henüz netlik kazanmadığı öğrenildi. Bu arada, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılan antrenmanda potanın arkasındaki süngerin aniden çıkması dikkat çekti. Kulüp masörü Eyüp Elmas, süngeri bandaj ile yerine yapıştırdı.

Öte yandan, 2 yabancı oyuncu ile anlaşıldığı, bu oyuncuların eylül ayının ortalarında doğru takıma katılacağı öğrenildi. Kendilerinin teknik ekip olarak yeni sezonda hazır olmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Antrenör Cantuğ Keskindemir, "Bizler de teknik ekip olarak oyuncularımız ile yeni sezona hazırlanıyoruz. İnşallah çalışmalarımız sonunda hem Avrupa'da hem de Türkiye liginde başarılı bir sezon geçiririz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2009 Cumartesi 15:07:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?