2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bayanlar All-Star nefesleri kesecek

Bayanlar All Star-2009'un yıldızlar karması, özel gösteri karşılaşmasıyla sporseverlere basketbol şöleni yaşatmaya hazırlanırken, organizasyon çerçevesinde sahne alacak olan şov dünyasının yıldızları da All Star'ı unutulmaz kılacak gösterileri ile nefesleri kesecek.


Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenecek olan Bayanlar All Star-2009, gerek tribünleri dolduran sporseverleri gerekse televizyonları başında organizasyonu izleyenleri coşturacak. 10 Ocak Cumartesi günü saat 15.00'te başlayacak olan All Star-2009, yıldızlar geçidine sahne olacak. Organizasyon çerçevesinde bayanlar liginin en iyi oyuncularını bir arada görme imkanına sahip olacak olan basketbolseverler, aynı zamanda yıldız oyuncuların muhteşem karşılaşmasını da izleyebilecekler.
Bayanlar All Star-2009'da ayrıca Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nin en iyi şutörleri, 3 Sayı Yarışması'nda hünerlerini birbirlerine karşı sergileyecekler. Yetenek Yarışması'nda ise TBBL oyuncuları, saniyelere karşı yarışacak ve parkurları en kısa sürede tamamlamaya çalışacaklar. Organizasyonda ayrıca sporseverler de ödüllü seyirci yarışmalarına katılabilecek ve eğlenceli bir gün geçirecekler.


Bayanlar All Star'da spor dünyasının yıldızlarının yanı sıra şov dünyasının yıldızları da unutulmaz gösterileriyle organizasyona renk katacaklar. All Star'a damgasını vuracak olan Türk pop müziğinin yıldızı İzel, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda mini bir konser verecek. Başarılı sanatçı; sevilen şarkıları, sahne performansı ve muhteşem danslarıyla Samsunlu hayranlarını ve sporseverleri coşturacak.


Bunun yanı sıra Avrupa Şampiyonası birinciliği almış kişilerden oluşan Action Team Bisiklet Show Grubu da sahne alacak. Salonu dolduran sporseverlere unutulmaz bir gösteri sunacak olan Action Team'in bisiklet şov grubu, akrobatik gösterileriyle seyircilerin de katılımını sağlayan bir gösteri sunacak. Action Team grubunun poi ve staff dansçılarından oluşan Ateş Dans Grubu ise, temaya uygun enstrüman ve kostümleriyle, büyüleyici bir sahne performansı sergileyecekler.
Bayanlar All Star'da yer alacak olan Efes Pilsen Dans Grubu ise, bugüne özel bir kreografi ile unutulmaz bir gösteri sunacak

İha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 15:11:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?