2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bayanlar Basketbol 1. ligi

Samsun Basketbol Kulübü Kaptanı Gülşah Akkaya, uyum sorununu aştıklarını belirterek, "Artık takım olarak sadece ligin başlamasını ve başarıyı düşünüyoruz" dedi


Samsun Basketbol Kulübü Kaptanı Gülşah Akkaya, yeni sezon çalışmalarının çok güzel bir ortamda geçtiğini söyledi. Uyum sorununu aştıklarını belirten Kaptan Gülşah, "Yeni bir takım olmamıza rağmen, çoğu arkadaşımızla ligde karşı karşıya oynadığımız ve onları tanıdığımız için uyum sorununu fazla yaşamadık.

Bu anda takımımızda 'uyum sorunu' diye bir şey kalmadı. Çok güzel bir çalışma ortamımız var. Artık takım olarak sadece ligin başlamasını ve başarıyı düşünüyoruz" diye konuştu.
Takım olarak yavaş yavaş istenilen forma geldiklerini ifade eden Gülşah, "Sezon başından bu yana çok yol kat ettik. Her geçen gün teknik ekibimizin bizden istediği forma ulaşıyoruz. Yapacağımız hazırlık maçlarıyla durumumuz daha da iyi olacak. Büyük taraftarımız, bizim için her şeyi yapan fedakar yönetimimiz ve teknik ekibimizin bizleri yönlendirmesiyle bu yıl çok iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider" ifadelerini kullandı.


İLSU TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Kırmızı-beyazlıların Tarsus Belediyesi'nden transfer ettiği ve bir süredir sakatlığından dolayı takımdan ayrı çalışan İlsu Darıcıoğlu, 2 gündür takım ile birlikte çalışmalara katılıyor. SBK'da İlsu Darıcıoğlu'nun da iyileşip takıma katılmasıyla birlikte eksik oyuncu kalmadı. Sakatlığının tamamen geçtiği açıklanan İlsu, sezonun başlamasını büyük bir sabırsızlıkla beklediğini belirtti. Başarılı oyuncu, "Sakatlığım tamamen geçti diyebilirim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Samsun Basketbol Kulübü'nün büyük
taraftarı önünde oynayacağımız ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum. İlk maçımızı da eski takımımla oynamak benim için ayrı bir özellik taşıyor" dedi.


"HATAYA YER YOK"
Öte yandan, Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde (TBBL) yeni sezon hazırlıklarına devam eden kırmızı- beyazlılarda hafta sonu verilen izinin ardından antrenmanlar yüksek tempoda geçiyor. Oyuncuların yavaş yavaş eski düzeyine geldiğinin görüldüğü çalışmalarda teknik ekip artık hata istemiyor.
Her akşam Yaşar Doğu Spor Salonu'nda basketbol tekniği ve kondisyona dayalı antrenmanlar yapan Samsun Basketbol Kulübü'nde oyuncuların yavaş yavaş eski düzeylerine geldikleri açık olarak görülüyor. Çok istekli olan kırmızı-beyazlılarda Baş Antrenör Cantuğ Keskindemir, hata yapan oyuncularını sık sık uyardı.
Samsun Basketbol Kulübü'nde Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Tuncer ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztürk, takımı bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Antrenmanları yakından takip eden iki yönetici, takımın sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Altyapı Sorumlusu Hüseyin Tuncer, bu yıl hedeflerinin alt yapıda da şampiyonluklar yaşamak olduğunu söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 16:26:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?