2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bayanlardan Kaldırım'a destek

Gazi Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'nce düzenlenen programa katılan Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, “İlkadım ilçesi kararını vermiş, başkanını seçmiş” dedi.


Gazi Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Kaldırım, 2009 yılının İlkadım ilçesi için gelişimin ve değişimin başlangıç tarihi olacağını belirtti. Kaldırım, “Gazi Belediyesi olarak bugüne kadar hizmetlerimizle ön planda olduk. Hizmetinde olduğumuz 170 bin nüfuslu beldemizin gelişimine ve değişimine katkıda bulunduk. Şimdi aynı katkıyı İlkadım ilçemize sağlamak ve geleceğin önemli yaşam merkezlerinden birini oluşturmak üzere yola çıktık. Son 5 yıla damgasını vuran Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK), Çok Amaçlı Gençlik Merkezi (ÇAGEM), Geri Kazanım Projesi (GEKAP), Derebahçe Spor Tesisleri, Asfalt Plenti, Gazi Dershanesi, Kadın-Gençlik-Özürlüler-Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinasyon Merkezi, Toplu Konutlar, Ekolojik Yaşam Alanı projelerini büyütüyoruz. Ama hayata geçirdiklerimizle yetinmiyoruz. Bugüne kadar altına imza attığımız projelerimizin yanı sıra, yeni dönemde mahallelerimizde kurulacak olan belediye hizmet birimleri ile hizmeti vatandaşımızın ayağına getireceğiz.
Anadolu Mahallesi'nde kuracağımız sosyal tesisleri, Baruthane Vadisi düzenlemeleri ve prestij konutlarının yapımı projemizi, dev İlkadım anıtı ve Atapark projemizi, otopark projelerimizi ve daha nice çalışmamızı İlkadım ilçesinde hayata geçireceğiz. Göreve talip olduğumuz andan itibaren attığımız her adım İlkadım içindir” diye konuştu.


Konuşması sık sık alkışlarla ve tezahüratlarla kesilen Süleyman Kaldırım, coşkulu kalabalığın seçim sonucunu da yansıttığını belirterek, “Katıldığımız her programda, vatandaşlarımızla buluştuğumuz her ortamda diller aynı sözü söylüyor: Durmak yok hizmete devam. İlkadım ilçesi kararını vermiş, başkanını seçmiş. Şimdi gün saymak ve sandıklardan çıkacak oylarla rekorları kırmak için beklemek zamanıdır. Hizmetin başlangıç tarihi 30 Mart 2009 Pazartesi günüdür” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 18:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?