6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bayılan şahsa polis yardım etti

Samsun'da sağlık kuruluşuna götürülürken sokak ortasında bayılan akli dengesi yerinde olmayan şahsın yardımına polis koştu.


Edinilen bilgiye göre, zaman zaman evden kaçtığı ileri sürülen ve annesi S.G. tarafından bir sağlık kuruluşuna iğne yaptırmaya götürülen E.G.(38), Samsun Adliyesi önünden geçerken bayıldı. Anne ile oğlun yardımına Samsun Adliyesi'nde görevli polisler koştu. Asayiş Ekipler Amirliği'ne ait polis aracına bindirilerek hastaneye götürülmek istenilen E.G., araca binmemek için uzun süre direndi. Bunun üzerine E.G., polislerin çağırdığı ambulansla Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 19:35:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 88.229.251.xxx Tarih : 14.11.2008 17:35:49

vaybeee...ne günlere kaldık..Polisin vatandaşa hizmet etmesi çok rastlanan bir durum olmadıgı acık..gercektende benim kendimin şahit oldugu durumlarda bile polis sadece emir veren ve telefonu olan yokmu? şurayı arasın...verin telefonu bakalım kotörü varmı ? isim listesinden herhangi birisini arayalı(magdurun telefonundan yanii)evet benim tecrubelerim aynen bu şekildeydi..ve bu haber gercekten habermiş yanii bu anlamda..pek rastlanmaz bu tür yardımcı polislere..saygılar..