6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bayram kutlamaları devam ediyor

Samsun Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.


Ramazan Bayramı'nın son gününde basın mensupları için düzenlenen bayramlaşma programına, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Emlakçılar Odası Samsun Şube Başkanı Hasan Aslan, Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necdet Uzun, ulusal ve yerel ajans, gazete, televizyon, dergi temsilcileri katıldı. Bayramlaşmada, Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ne yer temini konusu yine gündeme geldi.

Gazetecilerin Ramazan Bayramı'nın kutlanmasının ardından söz alan Canik
Belediye Başkanı Osman Genç, yeni Samsun'un kendi bölgeleri olduğunu belirterek, "Mert Irmağı'nın kenarında, deniz manzaralı bir noktada bina için yer tahsisi konusunda gerekli katkıyı vermeye hazırız. Bunu açık bir şekilde söylüyoruz. Zaten konut yapımı konusunda bir sözümüz vardı bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor" dedi. Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Türkiye'nin en uzun sahillerine sahip Samsun'da sahil kesinde yer bulunabileceğini dile getirdi.
Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necdet Uzun, yer temini konusunun halledilmesi için gerekli çalışmanın yapacağını söyledi. Her bayram geleneksel olarak bayramlaşma programının düzenlendiğini ifade eden Uzun, "Bir bayram gününde birlikte oluyoruz. Allah bu güzel günleri aratmasın, birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Moral ve şevk insanlar için çok önemli. Bu şevkimiz devam ederse samsun kazanır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 18:32:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?