2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bayram magandası çocuğu vurdu!

Samsun'da bayram namazı sonrası tabancayla rastgele açılan ateş sonucu 12 yaşındaki bir çocuk kazara vurularak hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Canik İlçesi Toptepe Mahallesi Behram Çavuş Sokak üzerinde sabah saat 07.45 sıralarında meydana geldi. Babası Hüseyin Küçük (43) ile bayram namazı kılmak için camiye giden ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi Serkan Küçük, cami çıkışında babasının yanından ayrılarak şeker almak için bakkala gitti. Serkan Küçük, bakkaldan eve dönerken kimliği belirsiz bir kişinin bayramı kutlamak amacıyla tabancayla rastgele ateş açması sonucu sol omzundan vuruldu. Yaralı halde evine giden çocuk, Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede çekilen röntgen filminde Serkan Küçük'ün sol omzundan giren kurşunun midesinde kaldığı tespit edildi. Küçük, ameliyata alındı. Baba Hüseyin Küçük, olay karşısında şaşkını döndüklerini belirterek, "Birlikte bayram namazı kılıp ben eve geçtim. Kendisi bakkaldan şeker alacağını söyleyerek yanımdan ayrıldı. Bir süre sonra döndüğünde omzunun acıdığını söyleyince vurulduğunu anladık" dedi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 09:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sonsuz soner IP: 92.75.74.xxx Tarih : 21.09.2009 20:58:18

BEYLER ARTIK BIKTIK BU MAGANDALARDAN-NEDIR BU MACTA SILAH ; DÜGÜNDE SILAH-KAVGADA SILAH HER YERDE SILAH BUNLARA KIM DUR DIYECEK  YETER ARTIK -HALK OLARAK BIKTIK -DEVLET VE DEVLET GÜCLERI NE ICIN VAR SADE INSANLAR YARALANDIGI ZAMAN AMBULANS GÖNDERMEK VE ÖLDÜGÜ ZAMAN CENAZE ARABASI GÖNDERMEK ICINMI VAR-KIMSE GÖREVINI TAM ANLAMIYLA YAPMIYOR BU ÜLKEDE MAALESEF YAPANIN YANINA YAPTIGI KAR KALIYOR BU ÜLKEDE -O SABI COCUGUN GÜNAHI NE -O ADI MAGANDA GIRER HAPSE YATAR BIRKAC SENE   IYI HALDEN FALAN CIKAR VURMAYA DEVAM EDER-YAZIKLAR OLSUN -EY HALK DUYUN BILLAHI KIMSENIN CAN GÜVENLIGI YOK---------VESSELAM