6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bazlamaç'ta Akbulut yeniden aday

Samsun'un Terme ilçesi Bazlamaç Belde Belediye Başkanı Ömer Akbulut, başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Bazlamaç Belediye Başkanlığı'nı sürdüren Ömer Akbulut, geniş bir katılım ile AK Parti Terme İlçe Başkanlığı'na, 29 Mart 2009'da gerçekleştirilecek yerel seçimlerde başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu görkemli bir törenle yaptı.

Başkan Akbulut'un resmi başvurusunu AK Parti İlçe Başkanı Adem Erbay aldı. Başkan Akbulut'a başarılar dileyen Erbay, sonucun hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Halkın yoğun isteği ve desteğiyle aday adaylığı için yeniden başvuruda bulunduğunu belirten Ömer Akbulut, beldelerine birçok hizmeti götürdüklerini, gelen yoğun destek nedeniyle başvuru yapmaya karar verdiğini belirtti.

Beldelerine 1 milyon adet parke taşı döşediklerini, sel ve baskınların önlenmesi için 500 bin YTL tutarında beton kazıkların yerleştirildiğini, birçok önlem alındığını belirten Akbulut, Terme'nin en büyük camisini beldeye kazandırdıklarını, okul ve çevre düzenlemeleriyle örnek gösterildiklerini kaydetti. Başkan Erbay ve Akbulut, daha sonra ilçe parti binası önünde onlarca Bazlamaç sakini ile birlikte fotoğraf çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 15:58:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?