5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

BBP, AK Partiyi eleştirdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun İl Başkanı Av. Abdurrahim Katipoğlu, AK Parti'nin iktidarı döneminde Samsun için hiçbir ciddi yatırım yapmadığını söyledi.
 
İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Katipoğlu, BBP'nin Türkiye için son derece hayati önem taşıyan ciddi bir siyasi hareket olduğuna dikkat çekerek, "Partimizin kuruluşundan bugüne kadar yaptığı çalışmalar, siyasete getirdiği çizgi ve itibar bunun en önemli göstergesidir. Oy sayısı olarak yeterli ilgiyi görememiş olsak dahi BBP Türkiye'nin teminatıdır ve bunu inkar edecek kimse yok" dedi. 

Seçimlere 1 yıldan az bir zaman kala siyasetin ısındığını ve siyasi partilerin seçim çalışmalarına başladığını dile getiren Katipoğlu, BBP'nin de geçen hafta Ankara'da yaptığı MKYK ve İl Başkanları Toplantısı'nın ardından seçim startını verdiğini kaydetti. Teşkilatlarını gözden geçirdiklerini ifade eden Katipoğlu, yoğun bir şekilde seçim trafiğine devam edeceklerini vurguladı.
 
İktidar partisinin Türkiye'de berrak bir şekilde görülen yolsuzluk ve usulsüzlükleri bir başarı gibi halka kabul ettirme çabası bulunduğuna da işaret eden Katipoğlu, AK Parti döneminde Samsun'a tek bir çivi bile çakılmadığını açıkladı. Katipoğlu, "AK Parti 2002 öncesi ve sonrasında rafineri, tersane ve Organize Sanayi Bölgesi yatırımları yapacaklarını vaat etmişlerdi. Halbuki bu konularda bir çivi bile çakmadılar. Sanki vaatlerini yerine getirmişler de muhalefet bunları beğenmiyormuş havası oluşturmaya çalışıyorlar. Hepimiz biliyoruz ki 2002'den bu yana Samsun ciddi bir yatırım alamamıştır. Bir postane şubesi, bakkal derecesinde bir süpermarket açmak yatırım değildir. Samsun, sağlık, eğitim, ekonomi, sosyal ve kültürel hayatta bitmiş durumdadır. Bu nedenle Samsun'un acil eylem planına ihtiyacı var ve bizim plan ve projelerimiz hazır. Önümüzdeki genel seçimlerde BBP milletimizi iktidar yapmak için hükümet olacaktır" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2006 Pazar 17:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bekir Çay IP: 88.224.220.xxx Tarih : 21.12.2006 21:35:45
Muhalefette olan partilerin,iktidarda olan partileri her zaman eleştirme hakları vardır. Yapılan iyi çalışmalar takdir edilmeli, olumsuz olanlarıda eleştirmelidir.Ülke için faydalı olsun.Yapılan eleştirileri haklı buluyorum.